40 thoughts on “Lil’ Drama Queen in the Making? ;)

  1. doc, tengok la nanti. maybe ada time dia buat2 nangis.. mata tutup nangis ni.. tp sempat brenti nangis jap.. then jeling nk tengok kita perati dia nangis ke tak hahaha. byk kali kena dgn si Afi. pitams nk layan. takpun nangis bukan main, bila dukung sengih. atau bila terkejut.. muka penuh expression. hahaha aduihlah

    1. Eh comelnya~ baru tahu ada jugak baby macam tu, nangis2 pastu stop nk tgk kita perati ke tak! eh your baby is so cute la! nk suruh org layan dia la tu hehe

      1. hehehe tq. adaaaaaaa.. tu masa 9-10 bulan mcm tu. 1st time dia buat mcm tu. skrg ni lg la.. sambil nangis2 berlari2.. tutup mata.. pastu besarkan mata sket nk tgk org perati dia ke tak. haha

    2. vagg-nini.. bb sy pon mcm tu la… hahaha.. mmg klakar je rase… biler kita buat2 x pandang..dier diam sendiri je.. umur br 1 thn.. mmg suka tgk gelagat dier mcm tu.. kekeke

      1. hai nani.. haha. kan. kelakar sungguh la. tu tak masuk lagi bab merajuk. skrg ni kalo time merajuk dgn abah dia.. cari ibu la ni konon. pastu siap jeling2 kat abah dia. nk pegang pun tak bagi. ada skali tu, paling kelakar.. dah tak tahan org tak layan dia, tetibe sebut OHHH.. (dgn mulut muncung pastu mata still tutup) hahaha

  2. Alahai..Doc, i tak dapat nak snap Husna acting mcm Bella ni. Kalau you tgk, mesti you kata, certain part dan acting, muka diorg memang ada persamaan. OO hoho..tgk pic bella ni, teringat plak kat Husna I. Anyway, dah seminggu mata dia bertaik banyak, sampai bangun pagi susah nak bukak mata, ada advice tak? tak demam pun, konjunktivitis pun tak…Nak kata alergik susu, dulu ok je..telurpun dulu ok je (tapi skang dah tak bagi)..hmm, napa yek?

  3. rambut bella dah panjang la mummy..boleh trim sikit dah tu..anyway nak tanya since bella same age with my son..bella ade kuping tak dekat kulit kepala..anak i masa baby botak dulu takde la pulak..dah 9 bulan rambut lebat gini kuar pulak kuping penuh kat kepala..naya kena botakkan balik..adoila…

  4. Salam Dr, dia nak menyakat mummynya 2. Bella comellll yang telah akak booking jadi calon menantuku he he he.

  5. errrrkkk!! gigi dia jarang cm my baby gak larrr…. 4 kat ats, 3 kt bwh… so sweetttt…. agak3… kita leh b’besan x doc??? =))) cumeeelllll baby ni…

What's your thoughts...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s