Panic Mommy!!

On a telephone conversation with my husband:

Hubby: Bella demam. She drank only 1oz milk this morning. Makan pun tak byk.. Coughing still..

Me: *panic button pushed* OMG!! We must bring her to the doctor!! *in a high-pitched tone*

Hubby: We are doctors, aren’t we? *blur*

Me: *gulp* Lupaaa!!! I was totally in my mommy mode. Forgot I’m a doctor.. Hahahha..

Hubby: ….

65 thoughts on “Panic Mommy!!

    1. sangat comel…bella…momy dia pun..shock..sampai lupa momy n daddy doctor πŸ™‚ get well soon bella πŸ™‚

  1. hehhehee funny la doc, how can u forgot both of u are doctor, yes.. such as feelings of other mothers (^_^)

  2. Urrrmmmm…… Demam? Doc, in this situation memang agak panic…. Because doc as a mother to baby B….dats y boleh lupa…. BydaWay….. To bb B…. Hope cepat sembuh πŸ™‚ k, n be a gud gurl to your mummy & daddy…….

  3. dr,,u must always in relax:s situation ! i proud of u …(caring m0mmy) always hppy,doc hlina !!! may allah take care your fmily ! XOX0

  4. Heeeeee,,,kelakar la dr. Halina ni…

    πŸ™‚

    boleh tak nak share cite sweet ni kat FB??

    nak minta izin dulu, kalau tak boleh, saya tak kan share…

    just wanna share something very3 sweet i thought~

    πŸ™‚

  5. same with me here..anak dmam xnk minum susu dh 3 hari..smpi bibir kering..nangis je..went to see doc dh 2 kali different clinics..now baru ok sket..telinga nanah..lucky you you are a doc yourself..hahah..

  6. hehe…
    biase lah tu.
    mommies mmg selalu panic.
    nasib baik daddies selalu tenang.
    btw, i’ve tried ur recipe yg epal n chicken tu semalam.
    sedap seyhhh!
    anak i pon suke sgt2!
    eh2, sape yg mkn ni sebenarnye?
    hehe..
    thanx 4 sharing Dr. Halina.
    loved it B-)

  7. did bella had flu or cough dr? my 6 months baby had flu and cough dah seminggu, and when sleep at night 2 jam sekali dia bangun jerit2 uwaaa tak selesa agaknya, i pergi hospital bagi ventolin( don’t know how to spell) and ubat flu , i memang bagi 3 kali sehari the medicine, kalau tak kurang jugak cam mana yea dr? kena tukar ubat ke ? and i nak tanya pendapat you pasal yg bagi gas utk cairkan kahak tuh, when the doctor will suggest that? ada yg kata ok benda tu ada yg kata tak elok … confuse i ..

    1. Nebulizer utk cairkan kahak is ok for babies.. In Bella’s case, she still looks ok. She wasnt on any medicine. I minum vit c byk2, bg dia susu badan saya jer. She eats yogurt to soothe her itchy throat.. Flu memang ada tp saya biar jer. I want to build up her immune system. But we monitor closely her behaviour. Asalkan dia still nak mkn, active.. Shud be ok.. Alhamdullillah..

      1. tq dr for your reply … emm bella eat yogurt yg mana satu yea, yang banyak2 jual on the shelf kat supermarket tu ke? my baby flu and cought still ada lagi , she is due for her 6 months injection, is it true kalau dia tak sihat tak boleh amik that injection until dia totally free from cought and flu?

What's your thoughts...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s