It’s Not Easy To Be Bella!!

I really don’t get this attitude..

Sleeping at the dining table!! Hehehh..

Must be real busy baby, eh!!

46 thoughts on “It’s Not Easy To Be Bella!!

  1. Dear Mommy Harlina,

    You should write a children book about life of a baby coz you could ‘enter’ their world really good. It’s fun to read your blog.. Just write it in a simple words but good illustrations.. Plus just add a hectic but funny mom in one of the characters a.k.a. You ;). Just make Bella your inspirations… Hope to see it someday…

  2. my son pernah tertido sambil makan cheese roll kat meja makan hahhahaha sempat ambik video pastu masa record tu sambil tahan gelak kot2 dia tersedar hahahah

  3. Harlina – do u mind sharing – is that a high chair or a booster seat? What brand? Looked nice..

    I already got first year swivel seat for my baby tp suka tgk org lain punya haha…

    1. dari pembacaan saya selama ini di blog yang sangat-membuatkan-semua-wanita-wants-to-be-a-momma ini, berikut adalah barangan2 little Miss B :
      stroller = stokke xplory in orange
      bouncer = bloom coco in orange
      bath tub = hoppop bato in lime
      high chair = stokke tripp trapp

      Dr Harlina mmg cool mum… Bijak memilih barangan utk keselesaan Little Miss B…

  4. so cute! hana pernah tetidur kat bumbo seat while having her meal and tetidur kat her antilop seat not long ago..hahahahha…they must be really tired..hehehhehe..

  5. as salam Dr.
    saya nak tanya Dr. laa…Apa yang Dr. ambil (vitamin @ whatever) yang boleh bagi Dr bertenaga utk melakukan kerja harian?seawal pagi dah bangun,hantar anak2 sekolah, pergi kerja, tengahari berkejaran ambik anak2, pergi kerja semula, buat kerja…bla…bla..
    rasa penat sangat.apa yg Dr boleh suggest utk atasi masalah ni?
    Dr x perlu la publishkan saya punya email….hihihihi

  6. sama la peel macam anak kayrul gak…mata dah ngantuk tapi lapar..last kali tertido ngan makanan penuh kak mulut…penat kot mengunyah makanan tue..hehehe

  7. Anak I pon penah macam ni ,I kena korek mulut dia keluarkan biskut takut tercekik, tiba2 dia tersedar terus gigit jari I, dua dua menjerit terkejut…ha…ha…

  8. bella punye terlelap mengalahkan keje mcm mummy die plak.. penat asek on call..so she sleep it on behalf of u Dr Halina…hahaha

  9. Salam Dr, Bella puasa ganti 2 yang kepenatan sgt. Bella ni pandai buat lawak gak ya. Meh auntie nak gigit sikit pipi 2. Kak Rina.

What's your thoughts...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s