B’s First Few Steps..

Dear blog readers,

Bella now is able to balance herself one or two steps forward *proud mommy* It is such a joy to see her learn to walk.. She fell down many times but that’s okay. It’s part of the learning process. She’ll learn to get up and try again πŸ™‚

That’s B with her ‘gu’.. Yeah, ball is ‘gu’.. Hahahha.. We are learning her language as well πŸ˜‰

B hates the grass. Probably it’s too prickly for her.. She will struggle to get up again and start to nag each time she fell down.. Hahaha..

Then she’ll get up again..

Trying to balance herself.. (and NOT touching the grass!!)

Hahahaha…

Unfortunately the gravity wins!! She didn’t move at all while lying on the grass.. before started screaming!! Hehehe..

Yeah, we had fun!!

53 thoughts on “B’s First Few Steps..

  1. Subhanallah. saya teringin nak anak sendiri. tapi belum ada rezeki. Bila tengok anak orang bergelak menangis pun rasa mcm layan anak sendiri. Saya baca entry dr pun boleh tersengih sorg2. May Allah bless your family. Amin πŸ˜‰

    1. Sabar ye..insyaAllah…ade rezeki awk nanti..byk2 berdoa ye..sy fhm perasaan awk sbb sy pernah mengalaminye..sedih bila org asyik bertanye…sy doakan awk dpt bb ye..amin..

  2. Awww Bella is so cute! She’s growing up beautifully!! And, glad to hear from you again! Been anxiously waiting for your new posts! Hope you are doing well πŸ™‚

    Much love. Xoxo

    1. nurull..sy pun nk ty soklan yg sama gak..hihihi..mcm tsgt comfrt je bg kids pakai..dr rekemen la katne beli…

  3. Bella u can do itt!! Sungguh comel…!! Heheheh last sekali dia penat kot terbaring terus… Permulaan yg baik tu.. Cute la kasut Bella…… I likee laaaaa hehehehehhe

  4. anak auntie 9 bulan dah jalan, tp gg die plak tumbuh lambat…dah masuk 10 bulan bru tumbuh 2 je gg bwh dier..hehehe bella 4 bulan dah tumbuh gg..cepat betul kan..hurmm xlama dah le tu bella dpt kaki dia, abis sumer dia teroka..hahahha

  5. jelesnye tgk rambut bella. cpt betul panjang. meh bg rambut kat anak aunty sikit. hehe… berapa batang dah gigi dia Dr?

  6. comelnya bella..dh pandai jalan yer..(kalau saya ada anak mesti anak saya sebaya dgn bella..sebab saya dgn doc nikah date yg sama;)

  7. Salam Dr, lamanya x update blog. Hari2 saya datang nak tengok kisah menantu saya ni. Apa pun tahniah B dah nak berjalan. Tu nanti kalo dah boleh berjalan, nak di pegang tangannya pun x kasi nanti tengok la nanti. Konon nak jalan sendiri. Especially kalo kat shopping complex. Laju aje dia berjalan. Anak akak cam 2 la. Kak Rina.

  8. congrats miss B…hihihihih cian mama dera yer..tak pe nanti B dah dpt kaki tu btl..dera mama balik yer sayang..kutip merata..lol

What's your thoughts...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s