Happy Mother’s Day!!

Happy Mother’s Day to all BarelySupermommy readers..We rock!!

XOXO

27 thoughts on “Happy Mother’s Day!!

  1. Happy mothers day to you…harini sy kene keje, mcm biase anak tgglkn kat adik ipar utk jaga tp harini dia xde….sooooooo my hubby jaga, mcm manela kat rmh tu nant, rasa nk nangis je kat opis ni…huhu…(but i’m still trust my hubby)

  2. SALAM DOC, NAK TYA NI…
    DOC PCAYA KE THEORY KLU MINUM BYAK SUSU PTIH ANAK AKAN JADI PUTIH, BYAK MAKAJ PEDAS KULIT ANAK AKAN MERAH N BYAK MINUM COFFEE ANAK AKAN HITAM.. HEHE
    WHAT IS THE RELATION BETWEEN THESE THEORIES WITH SCIENTIFIC?
    HEHE..

      1. yup btl doc, ikut sgt org cakap konon2nya cam mssf cakap tu sy try apply when pregnant tp sebaliknya yg jadi….yg sulung sgt suka minum soya tp anak xgak putih, coklat gak smpi skang….hehe…yg 2nd trsgt suka makan kopi cap tupai smpi kalau sehari xdpt kunyah kopi tu trsgtla susah hati….hehe…tp ajaibnya anak sy sgtla putih….sy pk camni je, dah ketentuannya…lgpn sy putih, hubby coklat jd anak2 mest ikut parents kan…?hehe…

  3. Hi, jom join GA Contest. Klik link utk syarat2 pyertaan sofiesyacollection.blogspot.com/2013/05/sofiesya-collection-ga-contest.html?m=1

What's your thoughts...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s