Thank You!!

Dear Barely Supermommy readers..

Thank you for coming to the Wyeth S26 event yesterday. I met many of you.. and of course, your little ones!!

Yes, Bella has been on S26 when she turned 1, and I still continue to breastfeed until she was one an a half year old. Breast milk is still the best option for our babies. Then comes S26 ;) And yes again, my husband was given S26 when he was a baby! Haha..

Till then.. XOXO

18 thoughts on “Thank You!!

  1. Pernah dengar Dr Sheikh Muszaphar’s talk kat sekolah suami saya. So inspiring. Bila dia cerita bab solat, penentuan arah kiblat kat USS tetiba rasa macam nak nangis. Sebak..

  2. Hehe welcome! Doc sgt friendly.sweet n adorable.while tasha so good.behave je even mummy die bz lyn ramai org.puas hati sgt dpt jmpe doctor. Thanks 4 ur time sudi amik gamba together. Minat penulisan dr even im single n young.haha <3<3<3

  3. doc, wanna ask u smthin as a doc.. doc, everytime sy sakit (fever n batuk2) msti dlm duration lama, it takes about 3-4 weeks baru ok n sakit sy mesti perlukan ubat.. compare with my other frens, dorang sakit xlama 3-4 hari dah baik n xmakan apa2 ubat.. tapi sy ni lain pulak, lama n mesti perlu ubat..even skg sy dah batuk2 lebih dr 2 weeks dahh.. do u have any idea or suggestion what supplements or vitamins i should take (ples respon doc)

  4. Doctor, i really really need your help. My daughter is 4 months old. So my mil dari awal lagi suruh i and hubby bagi baby makan nestum once baby dah masuk 4 bulan. Apa yg saya tahu baby 6 bulan baru boleh makan. Dilemma betul. As a new mother of course saya risau and takut nak bagi baby makan sekarang. At the same time, nak kene jaga hati mil. What should i do, doc? Boleh tak doctor explain sebab sebab baby di bawah umur 6 bulan tak boleh makan? Pleasee

What's your thoughts...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s