My Favourite Online Tudung Shop

I have received many questions regarding all my scarves and shawls that I wore.. Where did I got it..
I always bought my tudung stuffs from the same shop. Somehow I always buy from them because they have good quality tudung, shawls and inner tudung with awning with good reasonable price.

This is not a sponsored post. I sincerely like stuffs from this online boutique and whenever I have time, I’ll drop by at their place in Shah Alam.

Today I received my order from them.. all colours for inner tudung with awning.. Hahaha.. And that is about 24 of it!! :D

Puas hati!!

You can check out their online boutique at www.sugarscarf.com or their FB page.

Have fun shopping!!

38 thoughts on “My Favourite Online Tudung Shop

  1. finally u update..wow byk nya..i like awning mcm ni snang nk dibentuk..btw next entri bleh doc update about ur skincare routine plak yer…please dr….pleeeeeeeaaassseeee hehe

  2. I selalu g…sbb mmg duk s.alam…tp napa ble I g takde yg berkenan n tak lawa sgt..tp ble tgk doc pakai cantik plak..

  3. Dr Halina…
    did Dr. Mus know about this?? kekeke.
    *teringat yang akak cite dia dulu dapat barang pos yang kat rumah tu. hehehe. lawak u olss but still sweet! :)

  4. Bestnya dr halina bleh beli tudung byk2 cenggini… kalaulah saya… huhu… mesti kena pancung dgn hubby… hahaha….

  5. Dr, I dh surf website Sugarscarf and looking for the inner tudung with awning that you bought..tp mcm x jumpa and not sure which one.. Yg size M tu ker?

  6. tp sy minat pakai pearl haya..even expensive, sgt tahan lama…yg ada pn almost 2 years ok lg…skang ni da kumpul koleksi dlm 2 thn dekat 20+ pasang…itu pn hubby xtau price, kalau tau habislah….hehe

  7. memang best klu shopping tudung ni..kadang2 harga tudung lagi mahal dari baju..hahaha..tp itulah..pompuan mmg ske bab match-match ni..kadang2 dah ade tudung warna pink pon aleh2 g kedai tengok kaler pink beli lagi..bila suami tanya “dah cantik..nk wat camane TERPAKSALA beli” ekeke..

  8. Yeah x sempat nk tanya psl ur tudung beli kat mana semua,akhirnya dh ada update psl nya…nice! Thanks for sharing the beautiful stuff with us.

  9. same goes to me Dr,baru je beli tudung then promised to myself bln depan xnk beli tudung lg la sbb da byk..tp bila online je,yg ni update yg tu update,terus order n byr on the spot…hati tak blh tahan wooooo…pastu asyik kira hari bila parcel nk smpai..kdg kalo rasa mcm mbazir terus ingt ayat mak mertua “beli tudung tak pe…bukan tak pakai”…
    sy suka beli tiap2 bulan semata-mata nk rasa perasaan excited tu…heeeee~

  10. sy klu pening2 nk sesuaikan tudung dgn baju…husband sllu ckp ‘pencil color luna ada 12 btg jaa…pilih color2 yg ada dlm tue dah laaa….’ allaaa pencil color luna pun dah ada yg 24btg kan doc=)…hihihihii

  11. Nak bagi hadiah untuk family atau rakan-rakan anda yang baru sahaja menimang cahaya mata?
    Atau mencari hadiah untuk birthday boys or girls?
    kami ada menyediakan hadiah creative “DIAPER CAKES” untuk anda hadiahkan kepada mereka sempena newborn baby atau hari jadi anak kawan2 anda.

    lawat page kami di : http://www.facebook.com/DiaperCakeMalaysia

  12. dr can try mawaddah also kat seremban 2.. i like them most..cuci masuk washing machine pun ok.. harga lebih kurang sugarscaft jugak..dah 3 thn saya pelanggan tetap..

  13. salam doc, sy mmg tgh cari inner neck with thai silk awning ni..xda pon kt website sugarscarf…doc beli kat mana? TQ :)

What's your thoughts...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s