When Tasha Sneezes…

Bella was sitting with Tasha at the backseat of our car in their own carseat..

Suddenly Tasha sneeze.. Acchooo…

Bella : Hamdulillah

Then Tasha sneeze again..

Bella: Hamdullilah some more..

Ekekekke..

44 thoughts on “When Tasha Sneezes…

  1. Doc…you should insert both Tasha n Bella pic la dalam ini cerita…baru best….hahhaa…last word yang doc ketawa “ekekeke” tu wat kan kite yang baca gelak sekali! :D

  2. Hamdulillah some more….so cute…if Tasha sneeze again, sure she’ll said some more again….hahahah….

  3. bell exactly follow aamina….anak sy yg br 1yr 2mnth, sgt ske tekan hidung aamina..then smile…tp kat ctu je dia tekan, smpi sy ckp alahai dik, kesian aamina jap2 bersin je…hehe..yg si kakak plak, da pandai ikut nyanyi ngan aamina….thanks doc, introduce aamina…good for my kids n so many thing they have learn

  4. “Hamdulillah some more” …. cute sgt la doc. My three kids are remaja already, 15, 13 & 10. Selain my baby nieces & baby nephews, bella & tasha jadi geram-geram i.

  5. Bella dh pandai sebut perkataan baguss, anak saya sebaya Bella tk pndai lgsung habis2 pun panggil abah n mama, tp tgk mama panggil abah, tgk abah panggil mama… Atok pun dia panggil abah.. Mama pun dh pening kaplaaaa… Hahahahah….

    • aamina ada ajar bacaan surah lazim & zikir…kalau nk kre sebut2 betul2 mcm org melayu nye bunyik xdela, mcm omputih baca…ada leaflet utk kte baca penggunaan aamina dlm box tu…pd sy sgt bagus…i’ve bought 2 aamina for my 2 daugthers

  6. doc, alhamdulillah..benar2 bila islam dlm diri kita, ia akan jd satu ketenangan kn kak lina..lihat anak sendri mendekati islam, inside ur heart, i know it really such wonderful peace inside to see them, to hear from them..may He always bless your fmly and u too..^^,

What's your thoughts...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s