A Little Thank You

I want to thank all of you for your kind messages and well wishes I get from this blog, to my email,  Twitter, Facebook and even Keek after our Romantika episodes last night. I’m sorry I can’t reply to each and everyone of you. Thank you again for your love and support. 

We love you too!!

XO

104 thoughts on “A Little Thank You

  1. Dr, nampak sangat malu. hehe… sweet je tgk :-) my mom pun xsabar2 tggu depan tv. semoga sentiasa di bawah lindungan Nya. Aminn

  2. Dr, nak tanya, tudung yang dr pakai masa dinner tu (only both of u), yang ada manik2 and bunga2 kecil(if not mistaken), dr beli kat mana..kat bali ke…tudung tu cantik…nak juga

  3. Dunno why i pun rasa sebak bila doc luahan perasaan terima kasih kat Dr SMS. (Lps tu i pun ucap yg sama dkt hubby….hehehe)

  4. siap buat remainder kat hfun takut terlupa nk tgk bella & tasha.. really in love with both of them.. sgt terharu tgk dr nangis masa kat dinner tu.. terlalu jelas utuh kasih yang tercipta.. semoga dr sekeluarga sentiasa dilimpahi rahmat dan keberkatan dariNya..

  5. doktor berjaya buat saya tetiba nak menonton romantika malam tadi..selama ni tak pernah nak ambik tahu langsung..hehehe

    apa-apapun.. semoga rumahtangga dan kasih sayang kalian berkekalan hingga hujung nyawa dan membawa ke syurga.. semoga Allah menganugerahkan kesihatan buat doc suamiisteri utk dptkan 8 org anak. suka tgok aksi bella. moga dia menjadi anak yg solehah. moga baby natasya membesar sama seperti kakak dia. adore u doc! :)

  6. i found that dr. halina lg natural compared to dr. sms……dr. sms cam nk bg ceramah kedoktoran….heee..btw…luv both of u…

    • i dont think astro put it up online, Susan.. but if i get the copy, will try to upload it in my blog. but no promise!!

    • normally, after few weeks, akan ada upload kat youtube..macam romantika yusry lisa & shuib sarah…just have a check la..tapi biasanya, akan ada ulangan juga kat astro

  7. i tersenyum2 depan tv tgk gelagat dr. n hubby… sweet sgt tgk both of u… sama cantik sama padan..semoga berkekalan hingga ke akhir hayat…moga cita2 utk dapat 10 anak tercapai ye doc !! caiyok caiyok !

  8. err…klakar je susunan ayt yg Dr SMS ckp….ye la without script kan…tp die ckp slamber je…Doc lak so malu2 but try hard to look slumber in front of cameras…hihihi…by the way doc, ur face look glowing…so natural beauty….what product yg doc pakai eh?

  9. i dah lama x tgok tv..tp Dr. Halina pya penangan…sy terpacak tgok. Dr ok jer..x kaku sgt. sweet jer. Awak muslimah hebat. Semoga bahagia selalu ya Dr.

    • saya orang biasa jer.. sama macam awak.. penah jadi student.. keje.. skang jadi isteri orang and mak budak.. heheh..

  10. The best romantika so far yg pernah I tonton. Semoga Dr n keluarga sentiasa bahagia dan semoga tercapai cita2 nak anak 10 org. Pasangan yg cerdik pandai mcm Dr n Datuk mmg patut ada ramai anak unt mewarisi generasi akan dtg.

      • tp nasib baik astro slalu ulang2 leh tgk ulangan jer nnti doktor..oh same nasib ngan mak doctor..same goes to NONA dulu time doc kuar last2 tu ujan lebat pastu kuar “service not available due to rain”..ffuuuhhhh (lap peluh)..

  11. Dr halinaaaa!! I adore u a lotssss!! Buat sy tak sabar nk kahwin n nak ada anak! & u’r sooo pretty!! Nak tau rahsia pls fr ur flawless skin!! Hehe :-)

  12. even dkt rumah sewa sy xde astro , tp sy dah subscribe astro on-the-go ! semata2 nk tgk doc n ur family . especially ur cuteness ever daughter . tp lambat la dpt tgk nye . next week mungkin . haiyoooo . x sabaaaarrrr !

  13. Malam td adik sy cakap: “kak, ko tengok dokumentari ke? sejak bila pengacaranya Dr SMS?” hahahaha mak tak bg sgt tengok siaran Romantika, sebab dlm umah sy ada budak skolah…kang tak pasal2 ada plak yg rasa nak menggatal hehe… tp Alhamdulillah mlm td mak pun join, siap ckp byk ilmu yg dpt dikutip, cth mcm cra Dr didik Bella…. Btw, sy sangat terharu dengan perubahan pd Dr sejak sy “follow” dr zaman sebelum bertunang, saya doakan semoga Dr istiqamah dan bertambak baik hingga akhir hayat… Elebiu Dr! (hehehehe ikhlas ni dr peminat Dr)

  14. sesiapa yang trlepas tengok Dr. kt romantika, boleh tengok ulangan hari SABTU ni 13/4/2013 jam 9:00 pagi kt astro ria..saya doakan Dr berbahagia selalu disamping keluarga tersyg dan dikurniakan lagi cahaya mata yang comel2..amin

  15. Huhuhuu.. i’m waiting ur Romantika episod Dr.H.. huhuhuuu… sapa rushing balik keje & settlekan semua kerja cpt2 semata-mata nak tgk ur family esp Bella.. xpuas tengok dia kt Keek je! hehe.. btw Dr.H, I pun nanges sama masa scene Dr.H “emo” tu… huhuhuuu… dont knw why but somehow its touching!! hohohooo…T_T so touch n go!! Love u Dr.H, u comel sgt dlm episod tu..no wonder la Bella & Tasha also cute, they got it from their beautiful mommy! and for sure smart like both of u.. you both so humble Dr. btw.. wish your family happy always & sentiasa dilimpahkan rezeki & kasih sayang berpanjang…semoga kekal bahagia hingga akhir hayat… cant wait for another 8 more to come!!! hehheee… =D

  16. Suke sgt, tgk Dr.sekeluarga. Yr hubby byk ckp. Mmg nampak you malu2. Mcm bercinte. Yr hubby dukung Tasya rilek je. I pulak yg gayat. Sbb Tasya kecik sgt.
    Semoga happy selalu, dunia n akhirat. Amin. Ingat ada 8 lg. He he
    take care.

  17. Ya Allah! macam mana boleh terlupa Astro boleh record??? adeyh… now, bile dapat tau je astro buat siaran ulangan, terus call my mom, mintak dia record sabtu ni.. will definitely watch when i go back to my hometown masa balik mengundi.. :) can’t wait!! XD

  18. salam Dr.
    setakat ni Ai tak pernah miss semua episod romantika.
    Ai rasa episod yang paling Ai suka adalah ini. ya ini!!
    heeee DrH dan DrS mmg nmpk berbeza karakter tapi serasi.
    semoga bahagia hingga ke akhirnya dan semoga hajat nak 10org anak tercapai (^_^)

  19. Dr Halina,
    ur ‘romantika’ episode already appear in astro on the go.. i watched it just now..
    so, saper2 yg ada acc astro on the go dah boleh view ye..
    pergi ke catch up, tv show & cari dlm list romantika episod 10..

  20. I dont have astro…hope can watch it if you’re able to upload it..just watched your wedding video by beehunt. very sweet. kalau tunjuk kat bella video tu mesti dia tanya where is bella? what would be your answer?

  21. salam doc… i just finished watching romantika… and you know what, i am so touched… boleh pulak airmata tak henti2 kuar tengok the last scene.. that when you’re having the so called romantic dinner with mr.hubby… ohmaiii.. :’) over kan?? hahaha… maybe because of the words… yeah, sometimes when love is sincerely and honestly said, tak perlu berbunga-bunga kan.. simple words are just enough to make us feel appreciated… hehehe…ecehhh..macam la saya ada pengalaman…haha…

    btw, semoga bahagia hingga ke syurga…and pssttt…don’t forget to pray for us yang haven’t get married, to have such a responsible, understanding husband like yours… :p

    thank you hot mommy!

  22. Hi Doc.,,
    mlm td br dpt tgk romantica..ya ampunnn…comey btl bella..n lasak!..tasha..so cute la..bg susu bnyk2 biar debab!..hhehhe
    n what im realized..Dr. SMS kalo bercakap..x suka bertentang mata eh..bl dia pndang doc..kejap je..then dia pndang tmpt lain..hehheheh..malu lg kot..br 2yr1/2 kawin kan..hehheeh…
    anyway..semoga bahagia hingga ke jannah..aminnnn…

  23. hye,dr halina!
    i’m one of your fans..i’m from kelantan..
    seriously I like you vm..I’ve been followed bout your updates since dr sheikh introduced you to public..
    before both of you married until now..
    may Allah bless you and your family..:-) :-) :-)

  24. Alhamdulillah…n tq coz appriciate us as ur followers…we love u Lillah Dr Halina..hope Allah bless u till Jannah.

  25. baru je tadi dpat tgk romantika….both of u are so romantic..comel tgk bella yg active tu..haha xD..tasha tido je…yang pling comel bella asyik sebut nama tasha je..haha..xD

  26. waahhh..so sweet couple n lovely family..bile tgk video fam dr rasa berbunga je hati..senyum sepanjang hari..xmo emo2 ngan anak2..hehehe

  27. salam doc,i love u so much doc…n ur adorable kids also…may Allah bless u all…*doc bg la tips cane nk dpt flawless skin mcm doc…huhu*

  28. masuk hari ni dah 8 kali duk tengok romantika Dr. ni…aduii…..minat gila dan amat teruja pada pasangan ni…sweet sangat..dr.Haliza yang sentiasa senyum…betul bak kata dato’ Dr.sheikh Muzhafar tu kehadiran Dr.Haliza adalah ibarat satu kepuasan pelengkap hidupnya…setuju..setuju…

      • Betul ni doc…dah naik hafal dah dialog ni..abih ngan bella punya dailog pun kita 1 family hafal…dah start giler dok ulang2 tgk tv.nilah penyakit klu dah record…bla iklan kt tv je,saya dah x sabar nak tonton.Bukan stakat saya je yg suka tgk husband n anak2pun same…hehehe…dulu masa saya mngandung anak kedua mmg suka sagt kt Dr.Sheikh Mus.n bla dia orang tunjuk bakal isteri dia pn saya minat gak…kuor baby2 dia pn kami minat terutama bella yg sgt manja tuh eee geramm…..aduiii camne ni…saya doakan supaya doctor n family selalu dalam barakahnya ya…Amin…

What's your thoughts...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s