I Got It From My Mama

Check out how Bella carries a bag..

Daddy’s gym bag..

Her school bag..

Daddy: Tengok Bella bawak bag tu..

Mommy: Homaigawd!! *palm in face*

Daddy: Exactly like you!

78 thoughts on “I Got It From My Mama

  1. bella such a good observant little cute gal. totally like mom.. !! *yeap..kids imitate us quickly. i always think my two girls is also my minnie me.. sometime the not so good behaviour.. like the marah part.. when they tiru.. omg.. i face palm as well.. malu gileeee ok… ahhahaha

  2. anak2 mmg cepat belajar dengan tengok je apa kita buat… hari tu saya nak solat, n masa bentang sejadah, my son terus duduk depan saya n buat aksi menonggeng.. saya mintak dia duduk tepi… lepas tu baru terperasan.. rupanya dia cuba bersujud….

  3. haha..ank sy pun same bila kita solat die pun sibuk nk solat jugak..tertonggeng2 die nk sujud..last2 terbaring

  4. haishhh bila la i nk dpt baby gurl..skrg i ada 2 little hero..1st sebaya bella..2nd sebaya tasha..uwaaa nk teman sopinkkk..maybe next year try to get 3rd baby..hopefully gurl…**wink***

  5. anak saya yang umur 13bulan pon dah pandai carry handbag camni. :) Diaorg dok perati apa yang mommy diaorg buat kot ;p

  6. Dr. Halina, When will your episode will be on air in Romantika Astro Ria? Thought that saw your name dalam iklan hari tu.. Just can’t wait for that :)

    • Kitorg tak shooting lg pun for our episode :) saya pun tatau biler nak kluar.. InsyaAllah will update on twitter/instagram.. and blog kalu larat ;)

  7. Dr, nape tak pakaikan Bella hair accessories? Hair band ke, hair clip ke or try ikat rambut…teringin nak tengok… :)

  8. Dr!!! I wanna write an essay abt yr husband but i dunno what is his ‘real’ name. Haritu Dr ada tulis Sophea Isabella bt Sheikh Muzaphar (without Shukor). tp i google, ada Shukor pulak hahaha. So which one shud i trust? You or google? :p

  9. aauuww~ she so cute lah doc! little B definitely just like u..i got a new nickname for her..Datin Bella..sound good rite?? ;)

What's your thoughts...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s