68 thoughts on “Sisterhood :)

  1. salam dr…leh tanye x? sy xpenah nmpk tasha bedung kalu org tua dlu2 suka bedung.. tp xpeke kita xbedung anak kita… maaf ye bertanya

  2. SubhanAllah,comelnya anak doc :) I can’t imagine the moment when we wake up and see the smiles of the apple of our eyes.What a wonderful moment! *macam tak sabar nak kawen ;) *

  3. hah!!my fav nutella..natella pun my fav jugak Kakna…pendek je post Kakna pg ni tp wat sy gelak guling2 tau!so sweet both of them..muahmuahmuah….

  4. Assalamualaikum ..dah lama membaca blog dr tapi hari ni rasa nak komen..gambar kali ini mencetuskan rasa ya Allah comelnya dua-dua anak ni..bagi jiwa rasa tenang :) ..nutella pun nutella lar :) ..saya doakan doktor dan suami berjaya dan diberi rezeki untuk memperolehi anak seramai 10 orang..saya membayangkan mereka kecil-kecil , agak-agak sebaya je nanti dan dah macam taska masa tu ;) good luck

  5. doktor halina… boleh doktor share pasal female circumcision… since anak doktor pun both perempuan… nak tahu umur berapa yg sesuai utk buat dan apa2 yg berkaitan tentang female circumcision… my 1 year old girl masih belum buat… huhu…

  6. Ha ha ok la tu, natella… Just you wait doc. In a few months time i bet you’ll be doing all the silat gayong, cekak etc etc everyday.

  7. BTW, DR kenapa la.. muka Dr cute sgt =)..tengok gmbar DR senyum saja..rasa bahagiaaaa sgt..alhamdulillah, Allah berikan DR such a wonderful smile ..tengok profile pic DR Halina aje pun..tenang rasa, happy rasa mcm nk senyum juga…I luv u all..luv BARELY SUPERMOMMY !!!!

  8. salam..dr.. nnti try letak gmbar dr dan suami masa bby n bella n tasha masa bby.. boleh tgk persamaan.. ari2 bukak BARELY SUPERMOMMY… mcm ketagih plak kalo tak tgk gmbar atau cerita terkini.. happy family… :)

  9. Hi Dr.. congrats! i really love nama tasha n my baby pun i named her natasha..hihi..anyway, do u mind sharing ur schedule bf and pumping milk for tasha? i wonder how mothers out there manage to buat stok susu at the same time bf their baby..thank you doc ^_^ big hugs to “Nutella”..

  10. Ini baru 2 anak..if dah ada 10 anak nanti,agaknya combination nama pun pjg berjela..’Natellaxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx’…hehe.anyway,both of them are super duper cute.

What's your thoughts...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s